Ik ben Harry van Zuijlen, 15-07-1941 en neem met de duiven sinds 1958 aan de vluchten deel. Als jongeling in mijn geboorteplaats Kruisstraat te Rosmalen, na mijn huwelijk met Beppie van 1966 t/m 1969 in Hilvarenbeek en vanaf 1969 op mijn huidige adres Asterstraat 9 in Rosmalen. Mijn zonen Louis en Peter zijn ook met de duivenbacil besmet en verschillende jaren speelden wij onder de naam H. van Zuijlen & Zonen.

 

Louis speelt zelfstandig op eigen woonadres in Rosmalen.

Louis legt zich bovendien helemaal toe op duivenfotografie en maakt NATUURLIJKE duivenfoto's.

 

Peter speelt zelfstandig en heeft zijn hart verpand aan de tweedaagse fond, met ook een knipoog

naar de ZLU-vluchten. 

Anouk, dochter van Louis speelt samen met vader Louis
Zelf spelen wij nu onder de naam Familie H. van Zuijlen, mijn vrouw Beppie en ik.
Een echte duivenfamilie, dat gezin van ons.

 

Al vanaf 1962 jaar schrijf ik voor enkele duivenbladen en stond ooit mede aan de wieg van De Vredesduif. Tegenwoordig schrijf ik voor Het Spoor der kampioenen.   Zoon Peter schrijft intussen ook voor het Spoor der kampioenen. 

 Peter

 

 

 

In 1976 kregen Frans van Pinxteren en ik het idee om een sterrenparade te organiseren met als nevendoel Actie Zorgenkind door de duivensport. Op 21 januari 2018 beleeft de Oostbrabantse Sterrenparade en Actie Zorgenkind de 42e uitgave.
Ook nu hopelijkweer met succesen kan een flink bedrag worden afgedragen voor het werk voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

 

 

 

 

 

Harry & Beppie

 

 

 

 

 

 

 

Linda & Anouk, toen nog jeugdlid